PRATIX 48 NST – обробний центр з функцією Nesting




Універсальний багатоцільовий деревообробний фрезерний центр із числовим програмним керуванням PRATIX 48 NST – нове рішення компанії SCM GROUP. Він спроектований і виготовлений для тих, хто вперше потрапив у світ верстатів із ЧПК і має у своєму розпорядженні невеликі кошти.

Завдяки своїй гнучкості та потужності, він може використовуватися і на великих підприємствах. Призначений для тих, хто займається виробництвом фасадів, стільниць, інших деталей меблів та інтер'єру. PRATIX 48 може виконувати всі основні деревообробні операції. Перевага цього верстату перед іншими фрезерними центрами полягає в наявності функції Nesting, тобто на верстаті можна виконувати операції як фрезерування, так і розкрою щитового матеріалу, МДФ, фанери тощо. У випадку складних геометричних форм деталей, наприклад, боковин крісел, ця функція дозволяє заощадити до 30% матеріалу. Система Nesting спрощує логістику будь-якого виробництва, пов'язаного з індивідуальними замовленнями.
Програмне забезпечення верстату працює в середовищі Windows, забезпечуючи простоту в експлуатації та налагодженні верстату. PRATIX 48 сконструйований таким чином, щоб навіть при механічній обробці виробів складної конфігурації гарантувати високу точність і постійну якість обробки. Переміщення по всіх трьох осях відбувається за допомогою кулеґвинтової пари, а приводи осей обладнані електронним компенсатором інерційності. Усі рухомі частини переміщаються по призматичних напрямних з повзунами із внутрішньою рециркуляцією кульок. Багатоцільовий алюмінієвий робочий стіл із притискним пристроєм MODUL-SET забезпечує надійну фіксацію при виробництві одиничної та серійної продукції. Фрезерна група з автоматичним 8-позиційним магазином установлена просто на консолі. Верстат обладнаний унікальним шпинделем Power 2000, що розробила компанія SCM GROUP спеціально для фрезерних робіт. Електрошпиндель має внутрішньорідинне охолодження й обдування корпуса потоком повітря через аспіраційний отвір. Потужність шпинделя в режимі S1 (під навантаженням) 7,5 кВт, при частоті обертання 900-18000 об/хв, що дуже важливо при обробленні твердих матеріалів, як-от МДФ, мальменіт, алюміній.
А ще: свердлильна група з незалежними шпинделями на 9 місць. Система ЧПК з інтерфейсом на базі персонального комп'ютера. Для оперативної діагностики верстат обладнаний системою TELESOLVE, яка дозволяє зв'язати верстат у реальному часі із сервісним центром SCM.


Андрій СТРЕЛЬЧЕНКО,
менеджер ТзОВ “Бюро-М” – дилера SCM Group в Україні.
м. Дніпропетровськ







Последние обьявления
Login
Логин:  
Пароль:  
 
Для того, что бы получить дополнительные возможности в системе, Вам надо пройти регистрацию . Регистрация бесплатная

PRATIX 48 NST – обробний центр з функцією Nesting - www.PromWood.com
Пользователи OnLine: 
Die Geschichte der Forstwirtschaft | Holzbearbeitung | Holzarten | Holztrocknung | Maschinen und anlagen | Finishing holz | Biokraftstoff | Holzkohle | Forest Directory | Охота