“Дніпромеблі” – 75 років на ринку




Дніпропетровська меблева фабрика “Дніпромеблі” – одна з найстаріших в Україні. За 75 років свого існування вона пережила різні періоди. Непростими для підприємства були 90-ті роки з їх глибокою економічною кризою.

 Та як складно не було, фабрика не збанкрутувала, вистояла. Сьогодні вона має колективну форму власності і є одним з лідерів на ринку виробників м’яких меблів. Керує виробництвом обраний загальними зборами директор – Тетяна Володимирівна Мірошніченко.
Фабрика пропонує споживачам м’які меблі високого рівня, дизайну та надійності: кутові дивани, дивани для дома і офісу, крісла-ліжка і просто крісла, одно- і двоспальні ліжка, софи й кушетки, ортопедичні матраци будь-якого розміру. Підприємство виготовляє також корпусні меблі в асортименті і на замовлення: офісні і журнальні столи, гірки, шафи, тумби тощо.
Серед м’яких меблів класичного стилю увагу привертають дивани моделі “Експрес” – кутовий, двійка та трійка, крісло-ліжко КР-кл-576, крісла для відпочинку КР-536. Дивани-ліжка, а також крісла-ліжка “Експрес” є розбірними моделями. З м’яких, сидінь,закріплених на емності для білизни, м’якої поворотної спинки та підголівників створюється спальне місце. По фасаду бічні частини оздобленні накладками з масиву деревини: дуба, бука, вільхи, берези. Покриття – лакове. Приваблює й авангард, в першу чергу моделі “Дніпро” (кутовий), “Тіко” ,”Фантазія”.
Оглянемо ці меблі ззовні. Пропорційність їх складових настільки збалансована, що, як мовиться, ні додати, ні відняти. А розміри підпорядковані єдиному показнику – зручності. Для меблів класичного стилю використовуються відповідні тканини насичених й, водночас, неяскравих кольорів, однотонні, з візерунками. Приємне враження справляє поєднання тканин різних кольорів. Так, наприклад, диван та крісла моделі “Експрес” (трійка) оббиті картатою тканиною. Вставки на спинках – білого кольору. Меблі авангардного стилю, навпаки, яскраві за кольором.
На фабриці використовуються тканини кращих зразки угорських, турецьких та китайських фірм. Правда останнім часом почали заявляти про себе українські ткачі і це вже не може не радувати вітчизняних меблярів. Щоб дізнатися, що в середині диванів, треба завітати до столярного та складального цехів. Каркаси диванів виробляють з масиву деревини твердих порід, яка проходить попереднє сушіння. В наборах “Експрес”, “Мілорд”, “Тіко”, “Алеко”, кутовому дивані “Київ”, софі “Вікторія” застосовується пінополіуретан високої щільності (від 30 кг/м. куб і більше), товщиною від 40 мм і більше.
Крісло для відпочинку КР-536 нерозбірне з м’яким сидінням, м’якою спинкою і опорними бічними частинами фігурної форми. Набір “Алеко” виготовляється з нерозкладним (офісний варіант) і розкладним (двоспальне ліжко) диванами та з двома кріслами. Подушкам і спинці надає зручності пінополіуретан високої щільності, а шар синтепону - додаткової м’якості. Диван “Алеко” Д-297 розбірний, на коробчатій основі, з боксом для білизни, легко перетворюється у повноцінне ліжко. Щоб створити спальне місце, необхідно розкласти сидіння вперед й одночасно перевести спинку в горизонтальне положення з допомогою механізму трансформації.
У наборі “Ліра”, кутовому дивані-ліжку “Дніпро”, дивані-ліжку “Фантазія”, “Прометей”, “Фіаніт” встановлений пружинний блок, завдяки якому сидіння та спинка мають ортопедичний ефект. Шар твердої термопресованої повсті, поролону і синтепону роблять пружини невідчутними та безшумними.
Серед широкого асортименту меблів Дніпропетровської фабрики чільне місце займають кушетки, односпальні ліжка, тахти з матрацами односторонньої м’якості на дерев’яній рамній основі. Головною складовою такого матраца є також пружинний блок з покриттям із екологічно чистих матеріалів: пресованої повсті, ватину, флізеліну, синтепону. Облицювання – з простьобаної натуральної тканини. Такий матрац встановлюється на ліжках з твердою основою, або ж сам матрац слугує основою ліжка, спираючись на внутрішній брус.
Основою двоспального ліжка є конструкція з букових ламелей. Рама основи з’єднується підйомним механізмом трансформації з боксом для білизни. На ламелі встановлюється ортопедичний пружинний матрац. Все це забезпечує максимальну зручність і здоровий сон.
Неабияким попитом користуються ортопедичні пружинні матраці двосторонньої м’якості, які на Дніпропетровській меблевій фабриці виготовляються як за стандартними розмірами, так і на замовлення.
І наостанок щодо якості. Фабрика гарантує безпроблемну експлуатацію своїх виробів протягом півтора року. Однак і за значно довший термін рекламацій від споживачів не надходило.
 







Последние обьявления
Login
Логин:  
Пароль:  
 
Для того, что бы получить дополнительные возможности в системе, Вам надо пройти регистрацию . Регистрация бесплатная

“Дніпромеблі” – 75 років на ринку - www.PromWood.com
Пользователи OnLine: 
Die Geschichte der Forstwirtschaft | Holzbearbeitung | Holzarten | Holztrocknung | Maschinen und anlagen | Finishing holz | Biokraftstoff | Holzkohle | Forest Directory | Охота