Тимчасовий порядок видачі сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій.




ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2005 р. ¹ 1260
ТИМЧАСОВИЙ ПОРЯДОК видачі сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій

1. Цей Порядок визначає механізм видачі сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів (далі — сертифікат) для здійснення експортних операцій.
2. Дія цього Порядку поширюється на всіх суб’єктів підприємницької діяльності незалежно від форми власності, що здійснюють експортні операції з лісоматеріалами та виготовленими з них пиломатеріалами (далі — експортери).
3. Сертифікат є обов’язковим документом під час здійснення експорту лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів.
4. Сертифікат видається на кожну партію лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів, оформлену одним товаросупровідним документом, і діє протягом 60 днів з дати його видачі.
5. Для отримання сертифіката експортери подають обласному управлінню лісового господарства Держкомлісгоспу заяву за встановленою Комітетом формою, до якої додається копія (з обов’язковим пред’явленням оригіналу) товарно-транспортної або залізничної накладної про придбання лісо- та пиломатеріалів, або лісорубного квитка (для постійних лісокористувачів).
6. Експортери несуть відповідальність за достовірність інформації в поданих ним документах.
7. Сертифікат видається у день подання документів.
У разі наведення неповної або недостовірної інформації у документах, передбачених пунктом 5 цього Порядку, експортерам в одноденний строк письмово повідомляється про відмову у видачі сертифіката з обгрунтуванням причин.
Відмова у видачі сертифіката може бути оскаржена в установленому законодавством порядку.
Видача сертифікату про надходження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для проведення експортних операцій Львівським обласним управлінням лісового господарства буде проводитись за адресою: м. Львів, вул. Яворницького, 8б.
Для отримання сертифікату необхідно представити наступні документи:
1. Оригінал документів про придбання продукції у фактичного заготівельника (товарно-транспортна або залізно-дорожна накладна), крім державних лісогосподарських підприємств – постійних лісокористувачів.
2. Ідентифікаційний код.
3. Індивідуальний податковий номер.
4. Специфікація на продукцію що експортується.
5. Заявка на отримання сертифікату (заповнюється при отриманні).

 







Last Advertisement
Login
Log in:  
Password:  
 
You must register to get additional capabilities in the system, Registration is free

Тимчасовий порядок видачі сертифіката про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій. - www.PromWood.com
Users OnLine: 
History forestry | Woodworking | Species of wood | Wood drying | Machinery and equipment | Finishing wood | Biofuel | Charcoal | Forest handbook | Охота